Prvi Erasmus+ projekat za obrazovanje odraslih u Leskovcu

mobilnost u obrazovanju odraslih

Prvi Erasmus + projekat za obrazovanje odraslih u Leskovcu!

 

Na ovogodišnjem konkursu Evropske komisije za projekte na polju obrazovanje odraslih, jedan od šest odabranih projekata je projekat škole stranih jezika Oxford School pod naslovom “Ključne kompetencije za inkluzivno obrazovanje”.

Škola Oxford School sa uspehom radi od 1997. godine i poznata je po kvalitetu rada i inovacijama u nastavi. Osoblje ove škole redovno se usavršava a kroz ovaj projekat imaće prilike da putuju u zemlje Evropske unije, pohađaju specijalizovane kurseve i, po povratku, podele novostečena znanja sa kolegama iz zemlje i inostranstva i još više unaprede nastavu kako bi što bolje odgovorili zahtevima i specifičnim potrebama današnjih polaznika kurseva stranih jezika. Projekat će trajati 18 meseci, a Oxford School poziva zainteresovane kolege da nas prate na društvenim mrežama i prvi saznaju datume otvorenih vrata kada će moći da saznaju kako uspešno konkurisati za Erasmus + projekte.

Blog naših kolega, učesnika mobilnosti, ćemo takođe redovno objavljivati na sajtu škole, a upis za odrasle polaznike (16+) koji će imati prilike da praktično testiraju nove, unapređene metode i programe je u toku!

 

Changing lives. Opening minds. Erasmus+

Leave Your Reply