Unapredite veštinu komunikacije na engleskom jeziku vašeg tima ovog leta!

Da li želite da unapredite veštine komunikacije na engleskom jeziku u svojoj firmi?

Ne tražite dalje! Sa zadovoljstvom vam nudimo jednodnevnu obuku ili kratki kurs prilagođen upravo kompanijama poput vaše.

U današnjem globalizovanom svetu, efikasna komunikacija na engleskom jeziku predstavlja ključnu prednost za svaku kompaniju. Naši stručni instruktori će vaš tim voditi kroz praktične vežbe i situacije iz stvarnog života kako bi povećali njihovo samopouzdanje i tečnost u govoru engleskog jezika.

Bez obzira da li želite da poboljšate uslugu prema klijentima, uspešno vodite pregovore ili prezentujete ideje međunarodnim klijentima, naš program će opremiti vaše zaposlene neophodnim veštinama i učiniti da budete bolji od konkurencije.

Zašto odabrati naš program?

Evo šta nas izdvaja:

  • Prilagođeni pristup: Razumemo da svaka kompanija ima jedinstvene potrebe. Naša obuka može biti prilagođena kako bi se rešili specifični izazovi u komunikaciji sa kojima se vaša kompanija suočava.
  • Iskusni treneri: Naši treneri imaju bogato iskustvo u radu sa profesionalcima i odlično razumeju poslovno okruženje.
  • Praktičan fokus: Naša obuka naglašava praktične vežbe, uloge i interaktivne zadatke kako bi se osiguralo da vaš tim može odmah primeniti ono što nauči.
  • Brzi kurs: Ako je vreme od suštinskog značaja, naša opcija kratkog kursa čini kondenzovanu verziju obuke koja daje maksimalan rezultat u kraćem vremenskom periodu.
  • Pogodan raspored tokom leta: Znamo da je leto užurbano vreme za kompanije, zato nudimo fleksibilne opcije zakazivanja, omogućavajući vam da odaberete datum koji najbolje odgovara vašem timu.

Ne propustite ovu priliku da osnažite svoju firmu unapređenim veštinama komunikacije na engleskom jeziku.

Kontaktirajte nas danas da rezervišete svoje mesto i podignete svoj biznis na nove visine ovog leta!

Obuka se može izvoditi u vašim prostorijama, kod nas u školi ili preko interneta.

Cena za grupe do 4 polaznika je 2000 dinara po učesniku, 5 do 7 polaznika 1500 dinara po učesniku, a za grupe od 8 do 10 polaznika samo 1200 dinara po učesniku!

Ponuda je aktivna tokom leta 2023. godine i može se organizovati jula ili avgusta.

Zakažite danas svoj termin pozivom na broj 062414151

Leave Your Reply