Onlajn kurs poslovnog engleskog! Jednom platiš, pristup imaš zauvek!

Oxford School i Krojačeva škola sa ponosom predstavljaju sveobuhvatne kurseve poslovnog engleskog jezika dostupne na četiri nivoa, A1+, A2, B1 i B2 po promotivnoj ceni od samo 65 evra po nivou!

Ovi specijalizovani kursevi pažljivo su osmišljeni od strane iskusnih profesora sa više od 25 godina iskustva u nastavi engleskog jezika i sadrže najkorisnije aktivnosti za usavršavanje poslovne komunikacije na engleskom jeziku.

Kursevi poslovnog engleskog jezika daju ti alate i tehnike koje možeš primeniti u stvarnim poslovnim situacijama. Jednostavno skini materijal i prilgodi svom poslovnom okruženju.

Odaberi nivo koji ti odgovara (A1+, A2, B1 ili B2),

klikni na link (https://www.krojacevaskola.com/kursevi/kategorija/oxford-school) i

iskoristi promo kod  za dodatni popust.

Promo kodovi su:

A1 je promo kod za kurs A1+

A2 je promo kod za kurs A2

B1 je promo kod za kurs B1

B2 je promo kod za kurs B

Kada jednom kupiš naš kurs, dobijaš doživotni pristup svim materijalima i resursima koje kurs nudi. Svaki nivo kursa obuhvata sve najvažnije aspekte poslovnog engleskog jezika, uključujući komunikaciju, pisanje poslovnih pisama, vođenje sastanaka i pregovaranje.

Krojačeva  platforma za učenje omogućava ti lak pristup kursu, a kupovina je jednostavna  i bezbedna –  klikni na link koji te vodi do platforme Krojačeva škola, unesi promo kod i dobijaš dodatnih 10% popusta u toku promotivnog perioda.

Iskoristi priliku da po povoljnoj ceni investiraš u unapređenje jezičkih veština.

https://www.krojacevaskola.com/kursevi/kategorija/oxford-school

Pridruži se danas i započni svoje putovanje kroz uspešnu poslovnu komunikaciju na engleskom jeziku.

Ne propusti priliku da unaprediš svoju karijeru i otvoriš vrata novim mogućnostima. Ne gubi vreme, prijavi se odmah i ostvari dodatnih 10% popusta na promotivnu cenu od samo 65 evra po nivou!

Kupovinom našeg kursa poslovnog engleskog jezika, dobijaš pristup vrhunskom obrazovnom iskustvu koje će ti pomoći da postigneš svoje ciljeve.

KLIKNI_OVDE!

Leave Your Reply