Novosti iz naše škole

Hvala vam što verujete u nas!

Dragi klijenti,

Da bismo opravdali vaše poverenje i ove godine radili smo na unapređenju kvaliteta nastave. Za vas to znači da ste u sigurnim rukama, odabrali ste najbolje za sebe ili svoje dete i rezulatati neće izostati.

Naši nastavnici pohađali su obuke u Leskovcu, Nišu i Beogradu, a treneri iz naše škole, ove godine, držale su obuke u Nišu, Beogradu, Zaječaru, Niškoj banji, Novom Sadu i Madridu. Da, da, mi imamo šta da prikažemo i Evropi! Naime, renomirana izdavačka kuća Pearson iz Velike Britanije, angažovala je Mariju Pejatović i Jelenu Spasić da na Konferenciji Evropske asocijacije za evaluaciju i akreditaciju, Eaquals, predstave rad naše škole na podučavanju čitanja kod mlađe dece.

Na poziv Američke ambasade u Beogradu za onlajn obuku „Predavanje gramatike – metoda komunikacije”, Marija Pejatović bila je jedan od odabranih učesnika, a Jelena Spasić, dobitnik je Fulbrajtove stipendije i biće jedan od samo četiri predstavnika Srbije na šestonedeljnom kursu za nastavnike u američkoj državi Ohajo, na Kent Unverzitetu. U sklopu obuke, naša profesorka će posmatrati ali i držati nastavu na engleskom jeziku u Americi a mi smo jako ponosni na činjenicu da je naš način rada prepoznat kao kvalitetan I da imamo šta da pokažemo svetu.

U godini za nama, naša škola je postala jedan od šest dobitnika Erasmus+ projekta za obrazovanje odraslih. Do sada su tri upošljenika pohađali obuke u Evropi a sve naučeno primenjujemo u radu.

Godina za nama bila je jako uspešna. Verujemo da ćemo i u godini pred nama zajedno raditi na unapređenju i vaših i naših kompetencija.

Srećni praznici,

Vaš Oxford School

Leave Your Reply