Letnji AVANTURA klubić

Letnji avantura klub za decu - Iskusite nezaboravne trenutke!

Da li ste spremni za avanturu? Naš Letnji AVANTURA  klubić za decu je idealno mesto za sve male istraživače, avanturiste i kreativce koji žele da provedu svoje letnje dane uzbudljivo i zabavno!

Šta vas čeka u našem klubu?

1️⃣ Raznolike aktivnosti: Sa našim stručnim timom, svaki dan je ispunjen raznovrsnim aktivnostima. Od sportskih takmičenja i igara do umetničkih radionica i naučnih eksperimenata, deca će imati priliku da istraže svoje talente, razvijaju veštine i otkriju nove hobije.

2️⃣ Pustolovine u prirodi: Naš klub organizuje uzbudljive izlete i avanture u prirodi. Od  istraživanja lokalnih parkova do piknika na otvorenom, deci će se pružiti prilika da se povežu sa prirodom, otkriju nove pejzaže i nauče o zaštiti životne sredine.

3️⃣ Druženje i prijateljstva: U našem klubu, deca će imati priliku da se druže i stvaraju prijateljstva sa vršnjacima. Kroz timski rad i igre, podstičemo razvoj socijalnih veština, saradnju i poštovanje među decom.

4️⃣ Kreativne radionice: Podstičemo maštu i kreativnost kod dece kroz umetničke radionice. Od slikanja i vajanja do izrade rukotvorina, deca će imati priliku da se izraze na svoj jedinstven način i pokažu svoje talente.

5️⃣ Sigurnost i stručnost: Bezbednost dece nam je najvažnija. Naš tim stručnih i iskusnih predavča pažljivo nadgleda decu tokom svih aktivnosti i obezbeđuje sigurno okruženje za igru i učenje.

Pridružite nam se u Letnjem AVANTURA klubiću i dozvolite svojoj deci da dožive nezaboravno leto puno smeha, izazova i novih iskustava.

Kontaktirajte nas danas i rezervišite mesto za svoje mališane!

Detaljan opis aktivnosti, raspored i cenu možete dobiti u školi.

Leave Your Reply