NOVO: programiranje i robotika

Veštine 21 veka za decu školskog uzrasta i omladinu! Da li biste želeli da osim igranja igrica Vaše dete ume i da ih napravi?

Opšte je poznato da su veštine 21. veka poznavanje engleskog jezika i rada na kompjuteru. Kao neko ko se trudi da odabere najkvalitetnije za svoje polaznike, Oxford School ide korak dalje te je izabrao da osim kurseva jezika, sugrađanima ponudi i kurseve programiranja i robotike za decu i omladinu. Partner Oxford School-a na ovom projektu je Kliker – Centar za kreativno razmišljanje koji je razvio inovativne i interaktivne načine učenja osnova kompjuterskog programiranja i robotike zasnovane na “Creative computing” metodi nastaloj na američkom “Massathusetts Institute of Technology”.  Ova metoda stimuliše kreativnost, maštu, interesovanje za rešavanje problema i osnovne principe programiranja kroz stvaranje vizuelnih, interaktivnih i multimedijalnih aplikacija (igrice, animacije, sajtovi). Takođe stimuliše mlade ljude da naučene principe razmišljanja primene ne samo u okviru informacionih tehnologija, već u svim aspektima života.

Svaki polaznik imaće na raspolaganju laptop a u nastavi se koriste i  roboti kao i interaktivna tabla. Neka i deca i omladina Leskovca dostignu svoj maksimum uz Oxford School i Kliker centar za kreativno razmišljanje.

Kursevi su tromesečni, te je u jednoj školskoj godini moguće završiti čak tri nivoa!

 

Više informacija možete dobiti u školi i na telefon 062414151.

Prijavite se na vreme! Broj mesta je ograničen.

Leave Your Reply