Šta kažu đaci?

Petar Đorđević – Uz pomoć Oxford School-a, engleski mi je postao poput maternjeg jezika. Na časove nisam gledao kao na školu, već kao na vreme tokom kojeg se mogu zabaviti i naučiti nešto novo. U školi nisam stekao samo odlično znanje jezika, već i divne prijatelje, i Oxford School će uvek biti jedan od najdražih delova mog školovanja.

Veljko Toljić – Zato što je najbolja i nudi mi najnapredniji program.

Isidora Nikolić – Volim Oxford School jer sam tamo stekla prijatelje i znanje, a učiteljice su divne i prijatne i veoma sam srećna kada sam tamo.

Šta kažu roditelji?

Marija Tolić – Moja deca pohađaju Oxford School jer znam da će njihovo znanje engleskog jezika biti na zavidnom nivou, ne samo u komunikaciji već i u budućem profesionalnom delu života.

Lidija Bosiljčić – Od kako idu u Oxford School, moja deca engleski ne zovu stranim jezikom. Zato je to bio pravi izbor.

Sonja Petrović – Jako sam zadovoljna školom, osobljem, svim uslovima u školi. Mom detetu prija boravak tamo, voli da ide u Oxford School. Po meni to je najbolja i najveća ocena za jednu školu, kada dete rado ide i u njoj se lepo oseća.

Jelena Stojanović – Smatram da je škola odlična i svima je preporučujem. Moja deca odlično napreduju što se tiče znanja, a stekla su i divne prijatelje.

Šta kaže naš tim?

Marija Tošić – Radim sa ljudima koji su mi zaista dragi. Srećna sam što radim u Oxford School-u jer volim svoj posao i radim ga sa velikom ljubavlju.

Danilo Stojanović – Oxford School je oduvek bilo mesto gde se radilo na razvoju kreativnosti što mi je bilo izuzetno važno dok sam bio učenik, a sada još više kada radim ovde. Ono u čemu posebno uživam jesu brojne prilike za stručno usavršavanje, kao i zajednički rad celokupnog profesorskog tima na osavremenjavanju i poboljšanju nastave.

Spomenka Anđelković – Nema sveta ni planete, gde ne može stići dete, jer sve dečije staze vode do Oxford School-a, kroz igru do velikog znanja i slobode.