Besplatni kursevi nemačkog jezika u Leskovcu i besplatno posredovanje prilikom zapošljavanja

Vispero GmbH u Leskovcu traži medicinske radnike za posao u Nemačkoj

Kompanija „Vispero GmbH“ sa sedištem u Bonu, je specijalizovana za posredovanje u zapošljavanju medicinskog stručnog kadra u Nemačkoj.

Klijenti Vispera GmbH su klinički centri, regionalni domovi zdravlja i domovi za stara lica, po celoj Nemačkoj. To su pouzdane i stabilne zdravstvene ustanove koje nude odlične uslove za život, rad, napredovanje i usavršavanje.

„Vispero GmbH“ za potrebe nemačkih poslodavaca traži sve one koji žele da rade i da se usavršavaju u njihovoj zemlji. Više informacija o njihovom radu možete pronaći na sajtu www.vispero-gmbh.de/rs

Od kompanije Vispero GmbH možete očekivati kompletnu podršku u vašem prvom koraku života i rada u inostranstvu, što znači da će biti uvek uz Vas, tokom vaše faze adaptacije na novu radnu i životnu sredinu.

Usluge regrutacije medicinskog osoblja, u našoj zemnlji, isključivo plaćaju klijenti iz Nemačke, koji su angažovali kompaniju „Vispero GmbH“, tako da ne postoje nikakvi dodatni troškovi za zainteresovane kandidate iz Srbije.

Postoji potreba za kandidatima sa završenom srednjom medicinskom školom i znanjem nemačkog jezika na nivou A1/A2/B1/B2/C1,  zainteresovanim da žive i rade u Nemačkoj. Parnter  kompanije „Vispero GmbH“ u Leskovcu OXFORD SCHOOL, poziva sve zainteresovane kandidate da se prijave za besplatne kurseve ili razgovor sa predstavnicima Vispera.

Da biste se prijavili na razgovor ne morate imati određeni nivo poznavanja nemačkog jezika niti biti polaznik naše škole.

Broj besplatnih mesta na kursevima nemačkog jezika je ograničen!

Ukoliko ste zainteresovani, neophodno je da se prijavite na broj telefona 061/5 218 215 ili putem e-mail adrese oxfordschoolle@gmail.com.

 

 

Leave Your Reply